De herinrichting van het marktplein: geef je mening!

06 Juni 2016

rioleringen voetpadenhet

Ons marktplein krijgt een opknapbeurt. De , en plein zelf moeten vernieuwd en/of aangepast worden. Groen Neerpelt vroeg begin dit jaar via een verzoekschrift om dit project participatief aan te pakken. En de gemeente maakt er werk van!

Groen roept dan ook iedereen op om de enquête i.v.m. de herinrichting van het plein in te vullen. Je vindt ze via deze link of op de website van de gemeente. Alle Neerpeltenaren kunnen hier t.e.m. 26 juni hun mening kwijt. DOEN zouden we zeggen.

De resultaten van deze bevraging zullen op 8 juli om 19.30 u. gepresenteerd worden in het gemeentehuis tijdens een Marktcafé. Je kan hier dan met anderen over in gesprek gaanZaterdagvoormiddag stond er al een infostand van de gemeente op de weekmarkt om het een en ander te verduidelijken (zie foto). Ook op 25 juni kan je deze stand op de markt bezoeken om de enquête in te vullen, vragen te stellen en opmerkingen te formuleren.

Wat Groen betreft is dit een positief verhaal en (het begin van?) een omslag in het beleid. We hopen dan ook dat andere belangrijke projecten op dezelfde manier zullen worden aangepakt.

 

? ?