Hier zijn we weer

11 September 2016

? ? De afgelopen twee maanden hebben we gebruikt om de politieke batterijen eens flink op te laden. Niet dat we helemaal hebben stilgezeten. Maar de nadruk lag toch vooral op het genieten van elkaars gezelschap. Samen helpen tijdens het Wereldfeest en de Hagevenhappening, een fietstocht maken met een terrasje erna en vooral een heerlijk zomers Groen-weekend in Nieuwpoort, samen met zo'n vijfhonderd andere leden. Ook hier is genieten de prioriteit met naargelang je interesses een paar lezingen en workshops. Of als je dit wenst, alleen maar bijbabbelen, lezen, rusten en gezellig tafelen.

Het is nu echter tijd om er weer tegen aan te gaan. Enkele belangrijke gemeentelijke dossiers verdienen onze aandacht. De omleidingsweg, het voorstel om het natuurgebied de 'Holen' extra te beschermen als cultuurhistorisch erfgoed, het vernieuwde marktplein, de opvolging van het klimaatactieplan van de gemeente en de sociale barometer, zijn maar enkele voorbeelden. Ook plannen we weer enkele infoavonden.

?De komende weken en maanden vinden jullie op onze website een evaluatie en stand van zaken in verband met deze dossiers.